de tijd even stil zetten

Creëer herinneringen

Een groeiende buik, een lieve baby of met je gezin graag de tijd even stil willen zetten? Deze bijzondere momenten leg ik graag voor jullie vast. Zo zijn dierbare herinneringen onuitwisbaar en kunnen jullie altijd weer even terug naar dat bijzondere moment. Interesse in een mooie fotoreportage? Neem gerust contact met mij op.
♥ 
Marjolein

Info & prijzen

Shoot’s

Zwangerschap

+ meer info

Baby

+ meer info

gezin

+ meer info

bruiloft

+ meer info

Reviews

Lieve woorden

Marleen & Jeroen

“Wij zijn ontzettend blij met de foto’s die Marjolein voor ons gemaakt heeft. Hierdoor blijven we bij haar terug komen om belangrijke momenten voor ons vast te leggen, zoals de newborn periode van onze tweede dochter.

Tijdens de shoot neemt ze tijd als het even onrustig is of wanneer er gevoed moest worden, waardoor het allemaal heel ontspannen aanvoelt. Ook is het fijn dat Marjolein aanwijzingen geeft, hierdoor voelde het voor mij niet ongemakkelijk aan om voor de camera te staan.”

Femke & Sven

Wij hebben twee keer een zwangerschap shoot en twee keer een baby shoot geboekt bij Marjolein.

Wij houden er normaal niet van om op de foto te gaan en wij voelen ons daarbij al snel ongemakkelijk. Maar Marjolein stelt je op je gemak en straalt rust uit, waardoor je dit al snel vergeet. Wij zijn erg te spreken over de stijl van fotograferen. Het zijn warme, rustige en natuurlijke foto’s, die niet te geposeerd zijn.

Wij zouden zo weer een shoot boeken bij Marjolein!

Anouk & Brian

“Wij hebben een Newborn shoot gehad met een fantastisch eindresultaat. Marjolein is een ervaren fotograaf die goed meedenkt om de mooiste foto’s te kunnen maken. 

Wij zijn super blij met de pure foto’s van onze kleine jongen, bedankt Marjolein je hebt het echt super mooi vast gelegd!”

Kim & Henk-jan

“Als je van te voren misschien wat op ziet tegen een fotoshoot of het je toch een beetje ongemakkelijk lijkt dan is dit na 1 minuut met Marjolein verdwenen. Een shoot met haar is heel ontspannen.

Ze begrijpt snel wat je mooi vindt, komt met hele goede ideeen en levert daarna een super resultaat af. Ook met kids heel ongedwongen en relaxed met een top resultaat.”

Heb je vragen?

Ik hoor graag van je

ADRES

Puntjesopde-i.nl
Vlie 19
1273 WK Huizen

CONTACT

T  06 – 29 6066 71
ma / woe / vrij 9:00 – 17:00
M fotografie@puntjesopde-i.nl

BANK

Bank   NL04ABNA0451935322
KvK     32155927
BTW    NL002118665B57

Interesse?

Interesse in een lifestyle shoot? Ik leg dit bijzondere moment graag voor jullie vast. Neem contact op: 06 - 29 6066 71