de tijd even stil zetten

Creëer herinneringen

Een groeiende buik, een lieve baby of met je gezin graag de tijd even stil willen zetten? Deze bijzondere momenten leg ik graag voor jullie vast. Zo zijn dierbare herinneringen onuitwisbaar en kunnen jullie altijd weer even terug naar dat bijzondere moment. Interesse in een mooie fotoreportage? Neem gerust contact met mij op…
♥ 
Marjolein

Info & prijzen

Shoot’s

Zwangerschap shoot

+ meer info

Baby shoot

+ meer info

gezin shoot

+ meer info

bruiloft

+ meer info

Reviews

Lieve woorden

Nina & Frank

“Omdat we zo tevreden waren met de babyshoot hebben we Marjolein ook voor onze bruiloft gevraagd. Wij hadden een intieme bruiloft, met uitsluitend familie, en wisten dat Marjolein hier goed tussen zou passen. Wij hadden verwacht dat de shoots een beetje ongemakkelijk zouden zijn (aangezien we nooit zo van het op de foto gaan zijn), maar wij vonden het achteraf heel erg leuk! Marjolein zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en geeft goede aanwijzingen, zodat er een mooi resultaat uit komt. Wij zijn SUPER blij met de foto’s die er gemaakt zijn. Zo prachtig als we ons voelden stonden we ook op de foto’s. Ook zijn er veel dierbare foto’s gemaakt van de aanwezige familie. 

Wij hebben al laten weten dat Marjolein onze vaste fotograaf zal worden voor bijzondere gelegenheden.”


Jolanda & Gert-jan

“Wij hebben een leuke zwangerschapsshoot gedaan, op een prachtige buitenlocatie. Wij zijn heel blij met de foto’s, dat blijven mooie herinneringen. Marjolein werkt heel prettig en ontspannen tijdens het fotograferen en ze geeft handige tips hoe je moet kijken of welke houding mooi is voor op de foto. Ze heeft echt oog voor detail!

Wij zijn zo tevreden dat we ook straks de baby shoot willen doen als de kleine geboren is.”

Judith

“Wat was mijn shoot vroeg in de ochtend, maar wat was dit het dankzij het opkomende zonnetje waard! We spraken om 07.15 uur af en hebben vervolgens in zo’n 1,5 uur tijd heel veel verschillende foto’s kunnen maken.

Ik vind het soms best lastig om voor de camera te staan, maar Marjolein heeft zo’n fijne persoonlijkheid en weet daarnaast precies wat ze doet, dus die onzekerheid was in no time verdwenen.

Het eindresultaat is prachtig: een vijftal foto’s hangt al te stralen aan mijn muur. Marjolein heeft ons zo goed weten vast te leggen, ik koester deze foto’s echt. Dus aan iedereen die twijfelt: boek een fotoshoot, want het is iedere euro meer dan waard.”

Tamara & Jaap Jan

“Een prachtige herinnering, pure warme beelden voor later!!

Afgelopen najaar hebben wij een shoot bij Marjolein gedaan met onze meiden. Ik had er al meteen zin in en de voorpret met Marjolein was zo leuk. Zo dacht ze heel fijn mee met outfits voor ons vieren. We bleven dicht bij onszelf, maar wel met de mooiste kleuren passend bij de omgeving.

De meisjes en mijn man wisten iets minder goed wat ze konden verwachten. Maar de meisjes ontdooiden meteen bij Marjolein en zelfs mijn man vond dat we dit gewoon eens in de zoveel tijd moesten gaan doen. Tussen de vele telefoonfoto’s hebben we nu prachtige warme liefdevolle foto’s die je echt een plekje kunt geven in huis of album. De foto’s zijn echt puur en de liefde spat er vanaf zonder dat het nep of geposeerd is. Dat vind ik echt een kunst. Dat zegt niet alleen iets over mooie foto’s kunnen maken maar ook wat de fotograaf losmaakt bij het gezin wat moet poseren. Wil je ook graag zulke mooie foto’s en je op je gemak voelen bij een shoot dan is Marjolein een echte aanrader”

portfolio

Bekijk mijn favoriete verhalen

baby shoot

Philepien

gezin shoot

Merel & Stefan

gezin shoot

Caroline & guido

zwangerschap SHOOT

Jip

gezin shoot

Tamara & Jaap Jan

Bruiloft

Nina & Frank

Heb je vragen?

Ik hoor graag van je

@puntjes_op_de_i_fotografie

Volg mij via Instagram