Bruiloft

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Wat een heerlijk vooruitzicht. Ik wil natuurlijk met alle liefde jullie dag vastleggen. Ik ben een fotografe vol passie en ik zorg dat ik zo onopvallend mogelijk de mooiste momenten pak zodat jullie een compleet beeld krijgen van de dag. Maar voordat we concrete plannen gaan maken, wil ik jullie natuurlijk eerst leren kennen. Dit doen we door een kennismaking bij jullie thuis of via Skype. Zo krijg ik een goed beeld van jullie als bruidspaar en kunnen we kijken of er een match is. Vervolgens maak ik een op maat gemaakte offerte met al jullie wensen erin verwerkt. Zijn jullie net zo enthousiast als ik en hebben we een match? Dan zet ik jullie datum in mijn agenda!

Laten we de liefde vieren!

Info en investering

 • 6 uur fotografie
 • Twee uitgebreide gesprekken:
Kennismaking & voorbereiding
Preview binnen 1 week na de bruiloft
met maar liefst 30 bewerkte foto’s
Online keuzegalerij met daarin de door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto’s (minimaal 300 bij 6 uur)
• Oplevering na ± 8 weken
Pre-weddingshoot: Een mooi moment om jullie verloving te vieren en om alvast te wennen aan de camera en aan mij als jullie bruidsfotograaf. Jullie ontvangen van deze shoot 10 beelden.
• En tot slot: Een hele enthousiaste fotografe die heel graag met jullie meedenkt en er samen met jullie een hele mooie dag van gaat maken!

Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van

€1699,-

Wil je mij langer boeken?

Ik kan zo lang blijven op jullie bruiloft als jullie willen. Hieronder een indicatie voor de mogelijkheid van extra uren.
Uiteraard kijken we bij een kennismaking samen naar wat passend is voor jullie dag.

1 uur extra: €149,-   /  3 uur extra: €399,-   / 5 uur extra: €649,-

Reviews

Lieve woorden

Kars & Lisanne

“Marjolein is een geweldige fotograaf!

Ze weet als geen ander de juiste momenten en emoties te vangen met haar camera. Ze nam ons en onze speciale dag serieus en was snel en duidelijk in de communicatie.

Bovendien is Marjolein een erg fijn persoon om de hele dag om je heen te hebben. 

Maar het belangrijkste: ze kan hele mooie foto’s maken.”

Jeffrey en Hanneke

“Via via kwamen wij bij Marjolein en er waren weining woorden nodig, bij het zien van de foto’s komt het warme zomeravond gevoel naar boven. Marjolein reageerde snel op ons verzoek en na een avond praten bij ons thuis waren wij verkocht.

Marjolein stelde voor om een pré fotoshoot te plannen, wat was dat fijn! Zo konden wij en onze meiden van 5 en 10 jaar wennen aan het voor de camera staan. Marjolein liet zien hoe professioneel ze met de kids was.  De rust die ze met zich meebracht kwam ons ten goede en stelde ons gerust. Voor de camera staan is toch onwennig, dat gevoel epte snel weg. Met als reslutaat prachtige foto’s!

Op onze trouwdag was Marjolein al vroeg aanwezig. We hebben even geklest daarna ging ze aan de gang. De shoot met aankleden en op de heide waren fantastisch en heel ontspannen. En heel eerlijk, we hebben haar de rest van de dag amper gezien of gesproken… En dat was wat wij belangrijk vonden, omdat onze ervaring op bruiloften anders is geweest. Niets zo vervelend als een fotograaf die overal voor je gasten staat. Dat pakt Marjolein anders aan! Ontzichtbaar aanwezig! Vooraf was alles al besproken en Marjolein kon haar ding doen.

Wat zijn wij gelukkig met het resultaat van de foto’s! Echt ontzettend goed gedaan!”

Frank & Nina

“Omdat we zo tevreden waren met de babyshoot hebben we Marjolein ook voor onze bruiloft gevraagd. Wij hadden een intieme bruiloft, met uitsluitend familie, en wisten dat Marjolein hier goed tussen zou passen. Wij hadden verwacht dat de shoots een beetje ongemakkelijk zouden zijn (aangezien we nooit zo van het op de foto gaan zijn), maar wij vonden het achteraf heel erg leuk! Marjolein zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en geeft goede aanwijzingen, zodat er een mooi resultaat uit komt. Wij zijn SUPER blij met de foto’s die er gemaakt zijn. Zo prachtig als we ons voelden stonden we ook op de foto’s. Ook zijn er veel dierbare foto’s gemaakt van de aanwezige familie. 

Wij hebben al laten weten dat Marjolein onze vaste fotograaf zal worden voor bijzondere gelegenheden.”

Nikki & Ron

“Foto’s van onze mooiste dag uit ons leven, dat is nogal een verantwoordelijkheid, maar dankzij Marjolein is dit heel fijn verlopen en zijn wij heel erg blij met het uiteindelijke eindresultaat. Wij voelde ons vanaf het eerste contact meteen op ons gemak bij Marjolein en wat een schitterende mooie foto’s.

Nogmaals dank!”

Moniek en Michel

“Elke keer als we de foto’s terugkijken, herbeleven we onze dag! Wij hadden de voorkeur om de dag vast te leggen op een informele, spontane manier en de shoot met ons tweeën dus zo kort mogelijk te doen. Want, samen poseren zoals we dat bij andere fotografen hebben gezien, vonden wij wat onwennig en past niet bij ons. Voor Marjolein geen probleem, want zij heeft ons van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op ons gemak gesteld en prachtige momenten weten vast te leggen. Waaronder onze favoriete foto’s bij zonsondergang, welke we op advies van Marjolein hebben gemaakt.


Wij zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s en raden iedereen haar aan!”

Handig om te weten

• Boven genoemde prijzen zijn Inclusief BTW
• Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten tot 30  km rondom Huizen (daarbuiten €0,45 per kilometer)
• Jullie mogen de foto’s voor de privé- sfeer gebruiken
• Gebruik buiten de privésfeer (commerciële doeleinden en dergelijke) is niet toegestaan zonder toestemming van de fotograaf
• Plaatsing op social media? Superleuk! Maar dan heel graag met naamsvermelding van Puntjesopde-i.nl/fotografie
• Bijsnijden, bewerken of het gebruik van filters op de foto’s is niet toegestaan.
• De gemaakte beelden wil ik graag gebruiken voor portfolio en social media/website/brochure e.d.
Liever niet? Geef dit dan voordat de fotoshoot plaatsvindt duidelijk aan.

Checken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?

Of willen jullie graag meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter.

ADRES

Puntjesopde-i.nl
Vlie 19
1273 WK Huizen

CONTACT

T  06 – 29 6066 71
ma / woe / vrij 9:00 – 17:00
M fotografie@puntjesopde-i.nl

BANK

Bank   NL04ABNA0451935322
KvK     32155927
BTW    NL002118665B57

Interesse?

Interesse in een lifestyle shoot? Ik leg dit bijzondere moment graag voor jullie vast. Neem contact op: 06 - 29 6066 71