Over mij

 Ik vind het heerlijk om momenten samen met mijn gezin, familie en vrienden te beleven. Ik geniet intens van mijn mooie gezin en ik vind het een cadeautje dat ik moeder mag zijn van twee mooie meiden. Ik houd ervan om in de weekenden eropuit te gaan en te genieten van de natuur. Bijna elk weekend maken we wel een wandeling door het bos of op de hei. Naast het gezinsleven hou ik van lekker bijkletsen met vriendinnen, een dagje ontspannen of lekker shoppen. Mijn ouders wonen bijna om de hoek en daar ben ik regelmatig te vinden voor o.a. een lekker kopje koffie of op vrijdagmiddag voor een wijntje samen met paps. Ik droom van verre reizen maken, maar op het moment genieten we tijdens onze vakanties van het campingleven…

Ik ben creatief en ik heb oog voor detail. Ik houd van creatieve uitdagingen en werk al ruim 10 jaar als zzper (pffff ik word oud). Naast mijn passie voor vormgeving leg ik graag herinneringen vast met mijn camera. I love my job!

♥ Marjolein

Intresse?

Boek je shoot!

 

 

ADRES

Puntjesopde-i.nl
Vlie 19
1273 WK Huizen

CONTACT

T  06 – 29 6066 71
ma / woe / vrij 9:00 – 17:00
M fotografie@puntjesopde-i.nl

BANK

Bank   NL04ABNA0451935322
KvK     32155927
BTW    NL002118665B57

Interesse?

Interesse in een lifestyle shoot? Ik leg dit bijzondere moment graag voor jullie vast. Neem contact op: 06 - 29 6066 71