Over mij

 Ik vind het heerlijk om momenten samen met mijn gezin, familie en vrienden te beleven. Ik geniet intens van mijn mooie gezin en ik vind het een cadeautje dat ik moeder mag zijn van twee mooie meiden. Ik houd ervan om in de weekenden eropuit te gaan en te genieten van de natuur. Bijna elk weekend maken we wel een wandeling door het bos of op de hei. Naast het gezinsleven hou ik van lekker bijkletsen met vriendinnen, een dagje ontspannen of lekker shoppen. Mijn ouders wonen bijna om de hoek en daar ben ik regelmatig te vinden voor o.a. een lekker kopje koffie of op vrijdagmiddag voor een wijntje samen met paps. Ik droom van verre reizen maken, maar op het moment genieten we tijdens onze vakanties van het campingleven…

Ik ben creatief en ik heb oog voor detail. Ik houd van creatieve uitdagingen en werk al ruim 10 jaar als zzper (pffff ik word oud). Naast mijn passie voor vormgeving leg ik graag herinneringen vast met mijn camera. I love my job!

♥ Marjolein

heb je vragen?

Ik hoor graag van je

 

 

@puntjes_op_de_i_fotografie

Volg mij via Instagram