// MARJOLEIN BAKKER //
COLLECT MOMENTS, NOT THINGS!

Een heerlijke oneliner die iedereen wel kent, maar zo waar! Het heerlijkste in het leven vind ik om die geweldige momenten samen met mijn gezin, familie en vrienden te beleven. Een gezellige avond met vrienden, een nieuw restaurant samen uitproberen, shoppen met vriendinnen of gewoon lekker de bossen in met mijn meiden.

Thuis is ons fijne huis in Huizen. Daar waar ik samen met mijn man en meiden het enorm naar mijn zin heb. Vrienden en familie binnen handbereik. Senna en Jara hun vriendjes en vriendinnetjes om zich heen. Hebben we dan nog meer nodig?

Als creatieve perfectionist ga ik soms net even wat verder om het moment echt perfect te maken. Zo moeten alle slingers op een verjaardag kloppen en passen in het thema. Die traktatie net even anders. Hiermee creëer ik mijn eigen stijl, wat je ook in mijn werk terug ziet.

Neem een kijkje in mijn portfolio. Spreekt deze je aan en vind je het leuk als ik je kan voorzien van grafische uitingen of een mooie lifestyle fotoshoot? Neem dan snel contact met me op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

– ♥ –
Marjolein

 

 

 

NEEM CONTACT OP

HEB JE NOG VRAGEN OF WIL JE MEER WETEN? IK HOOR HET GRAAG.

ADRES

Puntjesopde-i.nl
Vlie 19
1273 WK Huizen

CONTACT

T  06 – 29 6066 71
ma / woe / vrij 9:00 – 17:00
M info@puntjesopde-i.nl

BANK

Bank   NL04ABNA0451935322
KvK     32155927
BTW    NL190221252B01

Interesse?

Ik zou graag met je sparren over de eventuele mogelijkheden! Neem contact op: 06 – 29 6066 71